Hytteleje

Vi har otte hytter beliggende oppe på åsen, på den solrige side af søen i meget smukke omgivelser, hvoraf syv af hytterne har flot udsigt over søen. Fire af hytterne er 4-personers hytter, med 4 køjer, spisebord med 4 stole, elvarme, kogeplader, kaffemaskine, el-koger, basalt køkkengrej samt køleskab. Der er ikke indlagt vand. Fire af hytterne er 2-personers hytter med køjesenge eller en sovesofa (halvanden-mands), bord, stol, elvarme, kogeplader, basalt køkkengrej samt køleskab. Der er ikke indlagt vand. Husk sovepose eller dyne samt pude og lagen. Ydermere håndklæde og viskestykke. En mindre toiletbygning ligger lige ved hytterne, hvor der også er mulighed for at fylde vanddunken med vand, som bruges i hytten.

I nærheden af hytterne med flot udsigt over søen, er bygget et stort halvtag hvor der står tre bænkeborde under, således at man kan sidde i det fri også i regnvejr og nyde sin medbragte eller tilberedte mad.

Bemærk venligst at der står en enkelt grill ved dette halvtag, så husk grillkul mm. De steder hvor der er lavet lille bålplads/grill ved hytterne, kan I brænde jeres medbragte brænde eller kul.

Vi har 8 mindre hytter, som vi lejer ud.

  • 2 personers hytte 200 kr.
  • 4 personers hytte 400 kr.

Priserne er pr døgn fra kl. 16 til kl. 16 og fiskekort er ikke inkluderet i hyttelejen.

Skulle dette have din interesse, så venligst ring til os på Tlf.: +45 48 28 85 15

Hytte