Hytteleje OBS! Fra den 1.7.2023 midlertidig lukket for udlejning af hytter.

Vi har syv hytter beliggende oppe på åsen, på den solrige side af søen i meget smukke omgivelser, hvoraf syv af hytterne har flot udsigt over søen. Fire af hytterne er 4-personers hytter, med 4 køjer, spisebord med 4 stole, elvarme, kogeplader, kaffemaskine, el-koger, basalt køkkengrej samt køleskab. Der er ikke indlagt vand. Tre af hytterne er 2-personers hytter med køjesenge eller en sovesofa (halvanden-mands), bord, stol, elvarme, kogeplader, basalt køkkengrej samt køleskab. Der er ikke indlagt vand. Husk sovepose eller dyne samt pude og lagen. Ydermere håndklæde, viskestykke og 2 karklude. En mindre toiletbygning ligger lige ved hytterne, hvor der også er mulighed for at fylde vanddunken i hytten med vand.

I nærheden af hytterne er der bygget et stort halvtag, hvor der står tre bænkeborde under, således at man kan sidde i det fri også i regnvejr og nyde sin medbragte eller tilberedte mad.

Bemærk venligst at der står enkelte grills så husk grillkul mm. De steder hvor der er lavet lille bålplads/grill ved hytterne, kan I brænde jeres medbragte brænde eller kul.

Vi har 7 mindre hytter, som vi lejer ud.

  • 2 personers hytte 250 kr.
  • 4 personers hytte 500 kr.

Priserne er pr døgn fra kl. 16 til kl. 16 og fiskekort er ikke inkluderet i hyttelejen.

Skulle dette have din interesse, så venligst ring til os på tlf.: +45 48 28 85 15 fra kl. 7 - 21 alle dage.

Hytte